Logo
hu ro en
Új eszközökkel bővült az önkormányzat gépparkja!
Egy Solis 90 márkájú traktort valamint, grédert, kupát és árok kaszáláshoz szükséges gépeket sikerült vásárolni uniós forrásból a Csík Leader vidékfejlesztési pályázatnak köszönhetően!
Az első pályázat végrehajtva, következik a többi...
Büszkék lehetnek a csatószegiek, hiszen 2018. szeptember 8-án, Kisboldogasszony napján egy színvonalas rendezvénynek adhattak otthont a III. Alcsíki Néptánctalálkozó keretén belül.
A község huszárjai, csíki sör és csatószegi kürtőskalács is színfoltja volt a lengyelországi Gmina Tarnów testvértelepülésen megrendezett arató ünnepségen valamint a vársoi csata emlékére szervezett eseményen!
2018. augusztus 11-12.-én, szombaton és vasárnap, mindkét nap 9 és 17 óra között szeretettel várják a gyógyulni vágyókat !
A résztvevőket gyógymasszőrök, csontkovácsok, inazók, piócás gyógyítók, valamint gyógynövényesek várják a kezelésekre. A gyógyításokon érkezési sorrendben lehet részt venni.
A gyógyítás ingyenes, adományokat elfogadnak!
Mindenkit szeretettel várnak!
Az elmúlt hétvégén a Csíkszentsimoni Színjátszó Csoport tagjai, Karmacs testvértelepülésen részt vettek a Nyergestetői csata, 169-ik évfordulója alkalmából megrendezett ünnepségen.
Ma este 20 órától, a csíkszentsimoni kultúrotthon előadótermében fellépnek a Makói Néptáncegyüttes és a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar.
A belépés díjtalan.
Mindenkit szeretettel várnak!
Július 31-én kedden, este 20:00 órai kezdettel, tanár-diák kamarazenekari előadás lesz a községi kultúrotthon előadótermében.
A belépés díjtalan.

Mindenkit szeretettel várnak!
Holnaptól kezdődnek a Csíkszentsimoni Művésznapok. Július 25. és augusztus 3. között a művészeté lesz a főszerep községünkben.
Események
Hivatali közinfó
Ügyfélfogadás

Hétfő: 7.30-15.30
Kedd: 7.30-15.30
Szerda: 7.30-15.30
Csütörtök: 7.30-15.30
Péntek: 7.30-14.30