Logo
hu ro en
2020. február  22.-én községünk hagyományőrző csoportja Szárhegyen képviselte településünket a Hargita megyei Farsangbúcsúztaton. Vasárnap Simonban is eltemettük az a kis telet, ami az idén jutott nekünk. 
De hadd beszéljenek a képek a jó hangulatú rendezvényről.
Mindenkinek köszönjük a részvételt és a közreműködést, főként a hagyományőrző csoport tagjainak az aktív részvételt, a helyi zenészeknek, amiért mindkét nap biztosították a jó hangulatot, a fúvószenekarnak, néptáncosoknak és mindenkinek, aki bekapcsolódott a szervezésbe.

Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a vasárnap 16 órától tartandó Farsangbúcsúztatóra, amelyre a csíkszentsimoni kultúrotthon udvarán kerül sor!
Tíz kórus és több mint háromszáz kórustag vett részt a 25. alkalommal megszervezett Alcsíki Egyházi Kórustalálkozón. Idén Csíkszentsimon adott helyet a rendezvénynek.
Községünkben vendégszerepel a Kolozsvári Operettissimo Együttes január 16.-án, csütörtökön 19 órától.
Jegyek elővételben a Polgármesteri Hivatalban valamint, a Községi Könyvtárban kaphatók, jegyek ára 20 lej.
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Csíkszentsimoni Ifjúsági Koncert Fúvószenekar karácsonyi hangversenyére december 25.-én, szerdán este 19.00 órától.
Idén is tegyük szebbő a nélkülöző családok és idősek Karácsonyát!
Csíkszentsimon Polgármesteri Hivatala idén is szeretné szebbé tenni a nélkülöző családok és idősek Karácsonyát, éppen ezért jótékonysági adománygyűjtést szervezünk.
Községünk 36 gazdája írta alá a támogatási szerződést a Pro Economica Alapítvánnyal.
A támogatás mértéke max. 15.000 euró igénylésenként, amelyből gépeket, eszközöket, tenyészállatokat, csemetéket vásárolhatnak a helyi gazdák! Gratulálunk!
Mikulásjárás

December 6.-án délelőtt, minden csíkszentsimoni óvodás, kisiskolás és a nagyobbak örömére ellátogatott hozzánk a Mikulás. És nem jött üres kézzel....
Köszönjük Csíkszentsimon Község Önkormányzatának a támogatást!
Események
Hivatali közinfó
Ügyfélfogadás

Hétfő: 7.30-15.30
Kedd: 7.30-15.30
Szerda: 7.30-17.30
Csütörtök: 7.30-15.30
Péntek: 7.30-13.30