Logo
hu ro en
Községünkben vendégszerepel a Kolozsvári Operettissimo Együttes január 16.-án, csütörtökön 19 órától.
Jegyek elővételben a Polgármesteri Hivatalban valamint, a Községi Könyvtárban kaphatók, jegyek ára 20 lej.
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Csíkszentsimoni Ifjúsági Koncert Fúvószenekar karácsonyi hangversenyére december 25.-én, szerdán este 19.00 órától.
Idén is tegyük szebbő a nélkülöző családok és idősek Karácsonyát!
Csíkszentsimon Polgármesteri Hivatala idén is szeretné szebbé tenni a nélkülöző családok és idősek Karácsonyát, éppen ezért jótékonysági adománygyűjtést szervezünk.
Községünk 36 gazdája írta alá a támogatási szerződést a Pro Economica Alapítvánnyal.
A támogatás mértéke max. 15.000 euró igénylésenként, amelyből gépeket, eszközöket, tenyészállatokat, csemetéket vásárolhatnak a helyi gazdák! Gratulálunk!
Mikulásjárás

December 6.-án délelőtt, minden csíkszentsimoni óvodás, kisiskolás és a nagyobbak örömére ellátogatott hozzánk a Mikulás. És nem jött üres kézzel....
Köszönjük Csíkszentsimon Község Önkormányzatának a támogatást!
Meghívó

A Hargita Víz Közösségfejlesztési Egyesület és a Harvíz Rt. megalakulásának tízéves évfordulóját ünnepli. Ez alkalomból a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes folklórműsorával látogatnak el a vízszolgáltató szolgáltatási területének településeire, így Csíkszentsimonba is.

2019. november 3.-án, vasárnap 18.00 órától nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a csíkszentsimoni kultúrotthonba a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes előadására. A belépés díjtalan.

Mindenkit szeretettel várunk!
Csíkszentsimon Község Önkormányzata szervezésében, szombaton tartották Csatószegen, Szent Simon és Júdás Tádé apostolok ünnepe alkalmával rendezett falunapot.
''Múlik az idő, őszre jár, de fénylik még a napsugár.
Aranyat szór és meleget, örüljenek az öregek.
Az őszidő is szép lehet, kívánunk hosszú életet.
Maradjatok még itt velünk, jövőre újra eljövünk.''
Események
Hivatali közinfó
Ügyfélfogadás

Hétfő: 7.30-15.30
Kedd: 7.30-15.30
Szerda: 7.30-17.30
Csütörtök: 7.30-15.30
Péntek: 7.30-13.30